Al sinds dat we zelf actief zijn in de Endurance, zijn we ook fervente gebruikers van de zadels van Gaston Mercier. In 2016 zijn we dan ook officieel verdeler geworden van dit gerenommeerde merk. Sindsdien kan u niet enkel bij ons terecht voor hun uitgebreid gamma, maar ook voor professioneel advies op maat voor het aanpassen van het geknipte zadel voor u en uw paard.

Bent u op zoek naar een nieuw zadel, dan kan dat uiteraard via Equitalent. U bent welkom bij ons te Boutersem voor het passen en uittesten van de zadels.
Indien gewenst komen we ook aan huis of stal, hiervoor rekenen we een kleine verplaatsingsvergoeding die geheel of gedeeltelijk gerecupereerd kan worden bij het bestellen van een nieuw zadel. Contacteer ons om de exacte voorwaarden te kennen om tot bij u te komen.
Op regelmatige tijdstippen organiseren we ook Gaston Mercier Testdagen. U kan hier dan gratis langskomen op het afgesproken uur om uw toekomstig zadel uit te proberen.

Het uitgebreide gamma aan zadels kan u terugvinden op onze webshop, alsook alle mogelijke accessoires voor ruiter en paard. En omdat we service hoog in het vaandel dragen, staan we steeds paraat om eventuele vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Back to Top